perjantaina, joulukuuta 21

Vanhalla kuvalla toivottelemme kilisevää joulua, pysyköön kuusenne pystyssä ja täyttyköön masunne kinkusta! Ottakaa rennosti ja nauttikaa talvesta kuten Musti tai käpertykää sohvan uumeniin kuten me muut. Nähdään ensi viikolla tai viimeistään ensi vuonna!

9 kommenttia:

 1. Ihana tonttu. Vaikka sillä on vähän pirullinen ilme! Olisiko juuri suunnittelemassa sitä kuusen kaatoa... ei kai...
  Hauskaa joulunaikaa ja paljon pusuja söpöliinille! Herkkuja kans!

  VastaaPoista
 2. Epäilen ettei se ole Anni joka kuusen kaataa jos se nurin menee :D Mutta kovasti toivotaan ettei kuusi mene nurin ja pienet kätöset antaa myös koristeiden olla rauhassa :)

  Hyvät joulut nyt jo ennakkoon tätäkin kautta! Meinasin kyllä ensiksi olla toivottamatta, mutta päätin sitten kuitenkin toisin.. Huomenna nähdään!! Äläkä varaa sitä sohvaa yksinäsi ;)

  VastaaPoista
 3. Saila: Kukapa ei ilmeilisi jos on onnistunut noin 40 kertaa nyökkäämällä jo tiputtamaan lakin ja sitten ne pirut vihdoin saa sen kuvan. ;D Puhumattakaan, että tämäkin on julkaistu monessa paikassa ja useasti. Vaan Anni ei onneksi oikeaa kuusta kaada ja muovikuusen täällä kaupungissa teippasin lattiaan kiinni. :) (Kuten teippaan matotkin...)

  Jouluja teillekin ja rapsuja pojille!

  Tonnapo: Ei se pieni mies niin vahva vielä ole, että kuusi nurin menisi. Koristeita on ehkä nostettava kissatasolta vielä hieman ylemmäs. ;D Huomiseen! ps. Se on iskä joka sen sohvan valtaa kokonaan. :P

  VastaaPoista
 4. Kivaa joulua Annille ja keitä siellä nyt onkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, täällä on minä, Anni, Elli-kissa (siskon/porukoiden), iskä, Anja (äitipuoli), pikkusin sisko, Tonnapo porukka eli isosisko miehen ja muksun kera... Pihalla vielä pari heppaa ja pari lammasta. :)

  Joulua teillekin. :)

  VastaaPoista
 6. Iloista joulua tonttutytölle seurueineen!

  VastaaPoista
 7. Hilpeää joulua Anni-tontulle ja koko loppupoppoolle kans! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tytöt! Joulua myös kahdella supersuosikki blogilleni väkineen. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.