torstaina, toukokuuta 30

 Annnnnnnniiiiiiiii! 
Kissa jäi kiinni sohvan kynsimisestä kun löysin vaahtomuovipalasia lattialta. Päällisessä ei jälkiä näy, joten en osannut epäillä. Turha kai mainita, että kiipeilypuu jää valokuvaajan selän taakse...

Neiti Viaton testaa uusia koreja heti kun ne sisään kannoin.

6 kommenttia:

 1. Ai että osaapa olla viattoman näköinen Neiti Viaton :-D
  Voi että. Mitäs hankit liian houkuttelevamateriaalisen sohvan, eihän tuota nyt mitenkään voi pienen viattoman kissan syyksi laittaa?

  VastaaPoista
 2. Siis sohvahan on vanhempi kun kissa, vasta nyt siihen on terotettu kynsiä. Ehkä sohva on nyt jotenkin sopivassa asennossa tai kiipeilyteline ei syystä tai toisesta kelpaa. Jotain "myrkkyä" tuohon voisi suihkuttaa, tietäisi vaan mikä olisi sopivaa.

  VastaaPoista
 3. Hah! Meillä myös raapimapuita kolmin kappalein, mutta silti tuohon sängyn päätyyn on aina välillä niin vastustamattoman mukavaa kynsiä, agh! :D

  VastaaPoista
 4. Pitää kyllä keksiä tuohon jotain. Huomenna olen kyllä menossa Mustiin ja Mirriin, josko muistaisin tällä kertaa jonkun karkottimen ostaa. :)

  VastaaPoista
 5. Voi Annia <3 Kyllä tuo viattomuus menee ihan täydestä jälleen :D Toivottavasti sohva lakkaa "kelpaamasta" ja raapimapuu muistuu mieleen.

  VastaaPoista
 6. Teippasin tilapäiseksi ratkaisuksi foliota sohvan päällisen väliin, nyt ei ainakaan ole siis raavittu. ;D

  VastaaPoista