sunnuntaina, tammikuuta 19

Toinenkin ikkunateemainen kuvasarja Annista.
Pesin loppukesästä ikkunat, ensimmäisen kerran myös makkarini ikkunan kokonaan. Minun makkarini isoikkuna siis sojottaa parvekkeelle, siksi makuuhuoneeni on virallisesti (oletan) työtila. Koska minä en juuri makuuhuoneessa aikaa vietä, paitsi nukun ja vaihdan vaatteet, on minulle yksi lysti mihin ikkunani aukeutuu.
 Vaan Annista oli kerrassaan hämmentävää kun makuuhuoneeseen aukesikin käynti myös parvekkeelta! Miten tuosta nyt voi tuonne päästä kun eikös sinne pitäisi päästä (et pääse!) nurkan takaa?!
Kissa kävi lopulta niin uteliaaksi eli hyppäsi karmeille, että jouduin häätämään sen parvekkeelta ja sulkemaan parvekkeen oven. :D

4 kommenttia:

 1. Voi Annia, mikä ilme! Silmät suurina se siinä tutkii.
  Minulla on kaupunkiasunnon makkarista ikkuna ja ovi parvekkeelle. Olen aina ajatellut, että se on ylellistä, että nimenomaan makkarista pääsee parvekkeelle aamulla juomaan esim. aamukahvit, tosin erittäin harvoin niin teen - mutta periaatteessa ;-)

  VastaaPoista
 2. Tällaiset erikoislaatuiset kulkureittivaihtoehdot tuntuvat viehättävän kissoja erityisesti. Vappu ja Lyyti ainakin tykkäävät ravata edestakaisin, jos reitti jotenkin poikkeaa tavallisesti. Esimerkiksi huonekaluja siirrellessä neidit ovat saletisti tiellä "muuttuvaa labyrinttia" testaamassa :D

  VastaaPoista
 3. Se on ihmeellistä, tosi ihmeellistä kun uusia luukkuja ja kulkureittejä noin vain avataan.

  VastaaPoista
 4. Saila: Mulla on pelkkä ikkuna, ovi on olohuoneen puolella. Mä tykkään enemmän et parvekkeelle pääse nimenomaan olohuoneesta kun kissakaan ei pääse makkariin. :)

  ella: Anni suosii selkeästi tiettyjä kulkureittejä. Just aamulla naureskelin kun kissa kiersi sohvan takaa (ei seinää vasten, takana työpöytä) keittiöön päin kun selvästi odotti et tulen antamaan aamupalaa. Samaan aikaan mä kiersin toista kautta sinne työpöydälle. Harmitti selvästi kissaa kun mun suunta oli väärin päätelty. :)

  Mamma N: Ne on noi makkarien ikkunat kummia. ;)

  VastaaPoista