keskiviikkona, helmikuuta 26

 Laitetaan loputkin kuvat syksyltä niin pääsee näistäkin eroon. :D Sain siis syksyllä uuden kämppiksen, jolla on aika mahtipontinen sänky! Eikä kirjoituspöytäkään häviä tässä kisassa.

Koko kämppisjuttuhan on tälläinen raivostuttava väliaikaratkaisu. Pikkusisko kun muutti 2012 kesällä pois, en voinut hakea tästä talosta pienempää asuntoa kun en päässyt kouluun (opiskelijatalo). Olen siis siitä asti sietänyt jos jonkunmoista kämppistä, tämä uusin muutti syksyllä. Nyt kun olen opiskelija, on haussa pienempi asunto. Toivottavasti saan sen pian, koska kämppiselämä ei kerta kaikkiaan sovi minulle enää tässä iässä.
Olen vuosia jo taistellut tämän asian kanssa, mainokset. *huoh*

Kun muutimme tähän asuntoon pikkusiskon kanssa reilu neljä vuotta sitten en saanut mainoksia kun ihan satunnaisesti. Valitin sen miljoona kertaa, välillä mainokset tuli taas hetken, kunnes taas loppuivat. Nyt viimeiset pari vuotta mainokset on tulleet, mutta jakaja jättää ne roikkumaan luukun väliin. Asia raivostuttaa monestakin syystä, ensinnäkin minulla on ns postipussi, luukun väliin jätettyä postia ei siis saa kiskottua sisältäpäin, kuin avaamalla koko pussin "luukun" jolloin koko höskä meinaa hajota käsiin (joo, kiinnitys on mennyt huonoksi) eli joudun avaamaan oven ja tunkemaan postin itse perille asti, jolloin ne tippuu pussiin ja saan sen sieltä avaamalla pussista vain toisen kulman. Pussin yläreunassa on siis naulat joiden varassa yläreuna on eli avaan pussin toisesta yläreunasta ja postin saa pussista pois, jos otan pussin irti molemmista yläreunoista, se jää postiluukun alla olevien nastojen ja teipin varaan eikä ne kestä painoa, pitäisi fiksata asia. Toisaalta, fiksattu tai ei, luukun väliin jätetty posti ei auta postipussia pysymään kunnossa.

Toinen ärsyttävä syy näkyy kuvassa, joka on otettu syyslomaviikolla. Postit siis roikkuivat naapurien luukkujen välissä pisimmillään yli viikon, joka kerroksessa, varmasti myös viereisissä rapuissa ja taloissa. Miten ihanan selkeä viesti ulkopuolisille ettei asunnossa ole ketään paikalla, päiväkausiin, viikkoihin... Nykypäivän opiskelijat eivät edes ole mitään köyhiä, noistakin asunnoista olisi taatusti saanut oikein rahakkaan saaliin. Sitä vastoin en olisi niinkään varma, että joka asukkaalla on kotivakuutus.

Viimeisenä Duon tanssit. En tiedä/muista mikä tapahtuma oli, mutta siellä ne mummot veteli humppaa kauppakeskuksellamme. Hieman olen kyllä kateellinen, olisi ihana osata perinteisiä lavatansseja yhtä hyvin.

6 kommenttia:

 1. Jos yliopistoliikunnan maksu on maksettu, ehdit vielä huomenna ilmoittautua seuratanssikurssille ;) Jos ei, tarjoilee suht opiskelijahintaisia tanssien alkeita esim. Kulttuuriyhdistys Keri: http://www.kulttuuriyhdistyskeri.fi/2014/03/tanssikurssi-2014-kevaalla

  VastaaPoista
 2. Ei oo maksettu. :D Tuota Kerin sivua muuten joskus selailinkin! Niillä näyttäisi olevan paljon kaikkea kivaa, hieman ehkä vaan mietityttää kun kaikki järjestöt tuntuu yliopistolla olevan kovin pieniä ja tiiviitä, ei oikein innosta mennä semmoiseen yksin uutena. :( Enkä todellisuudessa tiedä onko mulla oikeasti aikaakaan. :D Ehkä mä ryhdistäydyn vielä. ;)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä sisäpiirit ja sisäänpäinlämpiävät porukat ovat pelottavia...

  Kävin viimesyksynä pari kertaa tuolla Kerin kurssilla, eikä siellä ainakaan ollut pelkkiä yliopistolaisia tai ennestään toisilleen tuttuja ihmisiä. Parittomia varten oli parinvaihto, joten askelia pääsi harjoittelemaan, vaikkei omaa ukkoa mukana tuonutkaan :) Jos kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkaamassa joku kerta. Tuonne ei ole ennakkoilmoittautumista tai mitään, että pitäisi sitoutua käymään kaikilla kerroilla tai putoaisi kärryiltä, jos ei aina pääse.

  VastaaPoista
 4. Noita ilmeisesti järjestetään myöhemminkin? Tämä kevät on vähän huono ylimääräiselle, mutta jossain vaiheessa ehkä ensi lukuvuotta olisi tosiaan tarkoitus hieman ryhdistäytyä koulun ulkopuolisen toiminnan suhteen. :)

  Joo, oma ukko kyllä puuttuu, mutta hyvä jos ei tarttee. :D

  VastaaPoista
 5. Mitä olen tuota Kerin arkistoa selannut, niin on tainnut useampana peräkkäisenä vuonna jotain tanssialkeita olla sekä syksyisin että keväisin. Sen perusteella voisi siis olettaa, että näin olisi jatkossakin. Toivottavasti uskaltaudut kokeilemaan, kunhan aikaa liikenee :)

  VastaaPoista
 6. Ja jos ei tanssia niin johonkin muuhun juttuun, niillä on tosiaan vaikka mitä mielenkiintoista tarjolla. :)

  VastaaPoista