keskiviikkona, maaliskuuta 19

Päätin vihdoin vaihtaa makuuhuoneeseen lampun, uusi dyykkaamani lamppu onkin odotellut kuukausia kattoon pääsyä. Reilussa neljässä vuodessa kertyy nähtävästi hieman pölyä. :D 
ps. Jos joku haluaa ostaa ko lampun, niin se on myytävänä.
 Samalla kun vaihdoin lamppua, hopeisen lilaan, väkersin myös seinälle kivan "sängynpäädyn". Idea taisi löytyä Facebookin tai Pinterestin kautta. Sängyssä ihanaakin ihanammat Ikean lakanat, näitä himoitsinkin yli vuoden.
Sitten vähän pelottavampi sattuma. Kuvan kynttilä oli ihan uusi, kerkesi palamaan muutaman tunnin, olisiko iskemättömänä ollut joku 10cm korkea. En tiedä mitä tapahtui, en tuota huomannut ennen kuin oli "myöhäistä", jotenkin steariini lähti pakenemaan ja kynttilä vähän kun "romahti" eli paloi loppuun hetkessä. Onneksi koriste-esineet vieressä ei ollut paloherkkiä.

4 kommenttia:

 1. Hui, onneksi ei kynttilän kanssa käynyt pahemmin!
  Joo, pölyä kertyy ja se taitaa lisääntyä jotenkin itsekseenkin ;-) Olen kauhulla katsonut lähes kymmenen vuotta sitten tekemääni lamppua, sitä ei oikein saa kokonaan puhtaaksi, kun olen kierittänyt sen katiskaverkosta. Aika järkky näky, joskus kun katsoo sitä lähempää. Ei kannata katsoa!
  Ihanaa että viimein sait himoitsemasi lakanat, kauniit ovat! Ikeassa vaihtuu joskus valikoima raivostuttavan nopeasti, kun menee jotain sinne hakemaan, sitä ei enää olekaan.

  VastaaPoista
 2. Jos muistaisin oliko kynttilä Tiimari vai Pirkka, voisin valittaa, Keskolle siis, Tiimarille ei ehkä kannata enää. :D

  VastaaPoista
 3. On se kumma, että sitä pölyä on sinnekin riittänyt! Hauska sängynpääty.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään tuosta "sängynpäädystä" ihan älyttömästi, joten kivan erilainen. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.