lauantaina, maaliskuuta 22

 Mun uusissa villasukissa on jotain erikoista. Siis minähän olen henkeen ja vereen villari-ihminen, on kesäsukkia, talvisukkia, mielialasukkia, kaikkea, aina, villarit jalassa. Suom. kesäsukat on ohuet, ilman vartta, talvisukka pidempi varsi ja paksumpi lanka, ja tietenkin kaikkia on kaikissa kivoissa väreissä, jotta voi valita mielialan mukaan mitä pitää.
Anni on siis jostain syystä rakastunut näihin violetteihin sukkiin, useampana yönä kun olen mennyt nukkumaan, on kissa jäänyt sukkien päälle makaamaan. Juu, paha tapa jättää sukat pitkin lattioita, mutta vain villasukkia. :)
Aamulla sukat on hujan hajan, ilmeisesti niiden kanssa pitää myös riehua? Kuvassa on villatakkikin päätynyt lattialle, tainnut olla extrahauska yö.

2 kommenttia:

  1. Unna on yllättäen hylännyt villasukat miltei kokonaan, mutta ai että, jos lapanen tippuu lattialle! Huovutusfestivaali voi alkaa. Välillä rakkaudessa on ryppyjä, jolloin villalle on suututtava ja sitä viskotaan aamukuvassanne esitetyin lopputuloksin. Tai pitemmälle.

    VastaaPoista
  2. Olisko lapasissa paremmat ulkotuoksut? Varsinkin kastunut lapanen voisi olla juuri sopivan kuvottavan hajuinen kissaa viehättääkseen? ;D

    Anni ei välitä mistään muista villasukista tai lapasistakaan (?), mutta näissä on nyt joku. Ehkä se on se langanpaksuuden ongelma. ;) Jouduin nimittään aloittamaan nämä kahdesti uudestaa kun lanka ei ollut yhtään sitä mitä vyöte antoi ymmärtää. Päädyin tekemään sukat jollain lapsen koolla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.