torstaina, heinäkuuta 10


Meillä on naapurustossa muutamia kisuja, niitä on kiva bongailla ikkunoista. Yllä talvelta kuva, en kehdannut lähemmäs mennä kun tyyppien ikkuna on oikeasti maan tasalla, olisivat ehkä ihmetelleet miksi naapuri tulee kuvailemaan heidän ikkunasta sisään. Mutta kun karvakaveri noin komeasti tornin nokassa kyttää!


Näiden naapuritalon kissojen, etsi kuvasta,  elämää tulee kytättyä joka päivä. Onnellisilla on lasitettu parveke, joten kisut (kaksi) pääsevät nähtävästi vapaasti kulkemaan sisälle ja ulos yötä päivää. Meillähän ovi menee kiinni yöksi ja kun en itse ole kotona, meillä kun ei ole laseja, pelkästään verkko, joka sekin on matala. Ei Anni ole koskaan siitä yli pyrkinyt, mutta periaatteestakaan en jätä yksi vartioimatta, toisaalta jos kissa lähtisi loikalla yli niin paljonpa vahtiminen sisältä auttaisi. :D Jok.tap. nuo kaksi nakottaa parvekkeella joka päivä ja yö ja olinkin hieman huolissani kun yksi päivä heitä ei näkynyt. Ehkä olivat lomalla.
 
nim. sea, joka ei kyttää naapureita, mutta naapureiden kissoja kyllä!


Viimeisenä bonuskuva, sormikolo kissan tassussa. Olenko ainoa josta on aivan ihana tunkea etusormi tuonne anturoiden väliin? Kissojen tassut on vain niin vastustamattoman ihania, pehmoisia ja söpöjä.

6 kommenttia:

 1. Tottakai sormia pitää tunkea kissojen tassuihin :-)) Ilonakin tykkää.

  VastaaPoista
 2. Mä en tiedä tykkääkö Anni oikeasti, tämä on vain jotain mihin se on saanut tottua, ihan kuten päähän pussaaminen. :D

  VastaaPoista
 3. Samanlainen naapurikissojen kyttääjä ilmoittautuu :) Joskus kyllä hirvittää järjettömästi, kun näkee kissoja keikkumassa avoparvekkeen kaiteella. Kuinka käy, jos kissa saa sätkyn vai olenko vain tottunut poikkeuksellisen sätkyherkkään kissunkaiseen? Sätkyn arvoisia asioita parvekkeella ovat kuitenkin olleet mm. oven avaus toisessa asunnossa ja yllättäen havaitut pilvet (?!?) taivaalla.

  Anni näyttää hoitavan vaatteiden tiivistyksen hienosti :D

  VastaaPoista
 4. Et todellakaan ole ainoa joka saa sätkyn jos kissa on vapaana parvekkeella ilman mitään verkkoja tai laseja. Kaiteella keikkuminen saa mut kihisemään samantien! Joskus mulla oli naapuri jonka kissat keikkui kaiteilla, Gloomystä löytykin kuva ja lyhyt teksti. Muistan tuon varsin elävästi, koska kissa jopa kerran pisti etutassut ulkopuolelle ja oli ponkaisuasennossa kun kuljin parvekkeen ali. Siis tiiättekö silleen kun kissa joskus korkealta tulee alas, etutassut eka hieman reunaa pitkin alemmat ja sit hyppy.

  Meillähän on vaan semmonen matala verkko, mutta en suosittele sitä kellekkään ellei tunne kissaansa tarpeeksi hyvin. Meillä on pyrähdellyt tiput jopa verkon reunalle ja kissa kattoo vain vierestä, häntä vispaten kyllä, mutta ei nouse edes verkkoa vasten. Mutjoo, Anni on vähän tommonen, onneksi. :D

  VastaaPoista
 5. Uhhuh.. Taitaisin laittaa naapurille "heippalappua", jos omassa talossa olisi näitä parvekesankareita. Eläimelliset parvekkeet ovat enemmän tai vähemmän verkotettuja, vaikkei täällä noin houkuttelevaa keikkumiskaidetta olekaan kuin Gloomyn kuvassa.

  Alin parveke ei tietysti usein ole niin korkealla, että kissan terveydelle koituisi suurta riskiä, mutta luulisi omistajaa kauhistuttavan jo kissan katoaminenkin. Vilkas kerrostalokeskusta ei kuitenkaan ole niitä vaarattomimpia karkailumaastoja.

  VastaaPoista
 6. Ei tuo kakkonenkaan korkea ollut, tuskin kissalle olisi mitään käynyt, mutta en kyllä silti ymmärrä. Jos olisin ollut sillon näin valveutunut ja tiukkis (kissojen suhteen) kun nyt, olisin varmaan heipat laittanut. :D Tuossa oli sellainen mukava metsikköinen rinne pihan toisella puolella, sinne se kissa olisi varmaan livahtanut, mekin ulkoiltiin siellä valjaissa monesti. Siinä rinteen päällä menee vaan ikävästi iso ja vilkas tie (Kalevantie) ja metsikössä ulkoili luvattoman paljon koiria irtonaisena. :(

  Kaippa tuon omistaja ajatteli kissan kestävän partsilla kun kaidekin oli betonia ja noin leveä. Ei ehkä käynyt mielessä ettei kissat läheskään aina tipu, vaan nimenomaan hyppäävät ihan oma-alotteisesti.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.