lauantaina, heinäkuuta 5


Vuorossa kaikkea kasvava, kukkivaa ja semmoista kesäistä. Meidän talon pihassa on hassu puska johon tulee ensin kukat ja siten vasta lehdet. Tietääkö kukaan mikä tämä on?

Alkukeväästä parvekkeellani oli vain tämä asetelma eli helmililjoja ja tulppaaneja. Tosin sekin jäi hieman supertörkyisen parvekkeen varjoon. Kuvasta on tietenkin rajattu ulos kaikki siitepölykuorrutteiset tavarat. :D


Tässä sitten tulos kun puunasin, putsasin, kuskasin ämpärikaupalla vettä parvekkeelle. Löysin myös TAYSin takaa loistavan kukkamyymälän, kaupunkilaisen ongelma kun yleensä isot puutarhamyymälät on lähikunnissa tai muuten bussien saavuttamattomissa. Kukkarin bongasin ostoskassin kyljestä, näin siis yhdellä mummelilla pussillisen kukkia bussipysäkillä, päättelin hänen tulleen myymälästä bussilla joten ei kun googlaamaan.
Kuva on vähän erilaisempi kun tein sen Facebookkiin yleisön vaadittua kuvia puhtaasta ja kauniista parvekkeesta.


Verenpisara on edellisen kuvan jälkeen puhjennut todelliseen loistoon. Tälläisiä nippuja on useita ja jaksan ihastella niitä joka päivä. Tykkään verenpisarasta ihan hulluna, se kun on kaunis niin pulleina nuppuina, hieman auenneena kun täyteen "lentoon" lähtiessä.


Pari viikkoa myöhemmin löysin vihdoin Anttilasta pinkkeihin tyynyihini mätsäävät selkätyynyt.
Pinkithän ovat siis vanhat valkoiset pinkkiraitaiset tyynyt (ollut miljoonassa kesäkuvassa), olivat vain kovin haalistuneet ja viime kesänä sitten värjäsinkin ne koneessa. Samaan koneeseen löin myös selkätyynyt (otsikkokuvassa), mutta niiden sisus mureni omituiseksi töhnäksi, joten tarvitsin uudet tyynyt. Vaan kun Tiimaria ei enää ole, on halvat tyynyt kiven alla. Outoa kyllä, missään ei myöskään myydä mitään pinkkiä! Ostin itseasiassa Anttilan alesta ensin turkoosi-valkoiset, mutta ne eivät oikein sattuneet pinkin kanssa, joten hain seuraavana päivänä nuo keltaiset. Ne onneksi sopii oikein hyvin. Nyt pitäisi keksiä mitä tehdä niille turkoosi-valkoisille, aletuotteita tuskin voi palauttaa.


Anni esittelee, tietenkin, onhan neiti semmoinen linssilude ja tuolien ahkera käyttäjä, minuakin ahkerampi. Pöytäliina on muuten UFFilta parilla eurolla ostettu verho. ;)


ps. Kokeilen vähän tälläistä leveämpää pohjaa ja isompia kuvia. Kertokaa toki kumpi on parempi, entinen vai tämä? Itse jotenkin ajattelisin hieman isompien kuvien olevan parempi, itse kun ainakin olen laiska klikkailemaan isommaksi. :)

2 kommenttia:

  1. Olisikohan tuo keltainen jalo-onnenpensas? Siinä ilmeisesti ainakin on kukat ennen lehtiä. Olen kyllä aika huono näissä, mutta ehdotan silti :)

    VastaaPoista
  2. Näyttäs pienellä googlailulla ainakin sopivalle. Mulla ei ole mitään hajua noin muuten. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.