keskiviikkona, syyskuuta 5

Tänään mä sitten sen tein. Unohdin kiireessä avaimet kotiin! Painoin oven kiinni ja samalla tajusin, että ei tullut avaimia mukaan! Kerran aikaisemmin näin aikuisena (en muista miten lapsena) olen unohtanut avaimet. Viimeeksi oli onneksi kämppäkaveri joka tuli kotiin juuri kun pääsin ovesta pihalle. :)
Tällä kertaa pelastukseksi koitui SatuJana. Yleensä vara-avain on kiikkunut ilmoitustaulullani, mutta muutama päivä sitten luovutin avaimen SatuJanalle kun hän tulee Annia hoitamaan vkloppuna. Mikä tuuri! Kävin kyllä nykimässä toasin oveakin, mutta toimisto oli jo kiinni. Huoltoon en halunnut soitella kun he veloittavat aika paljon oven avaamisesta. Ongelma oli vain, että huuto.netissä myymääni kissanhiekkaa oltiin tulossa hakemaan viideltä ja SatuJana pääsi luovuttamaan avainta keskustassa viiden jälkeen. Eikä minulla tietenkään ollut hiekan hakijan numeroa tallessa. Onneksi tuo soitti eikä jäänyt ovelleni odottelemaan. Ja ihana SatuJana miehineen heitti minut keskustasta kotiin ja saivat avaimen samalla reissulla takaisin. Olin jo varautunut reissaamaan bussilla ees taas. Mutta kiltin kyydin takia kerkesin vielä pesutupaankin varaamalleni ajalle! Sain puhdasta reissuun.

Tämä onkin varmaan viimeinen postaus ennen reissua. Lähden huomenna päivällä Helsinkiin josta perjantaina aamusta Lontooseen. Palaan joko sunnuntaina tai maanantaina. Että nähdään sillon! Pistän taas kommentit suljetuksi anonyymeiltä, bloggeriin rekisteröityneet voivat siis edelleen kommentoida!

2 kommenttia:

  1. Hih, itse en päässyt ihan käsittämättömästä intoilusta kun kävin vuosia sitten rupusakkimassaturistiloman Rodoksella "Jee, tuolla on Turkin rannikko!!!" Intoilin koko sen viikon mitä sitä rannikkoa katselin. Nim. Maantiedefriikki matkustaa :)

    Anni taisi olla riemuissaan kun äiskä tuli takaisin kotiin.

    VastaaPoista
  2. Heh. Yllättävää kyllä en tosiaan kokenut hirveää hihkumista itse Lontoossa enää. Kaikki tuntui vain tosi tutulle, ihan kun johonkin tuttuun naapurikaupunkiin olisi mennyt. :)

    Anni oli heti ovella vastassa. Vaikka taisi hoitajankin kanssa kivaa olla. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.