lauantaina, lokakuuta 13


Äippä kylvi mulle sitä uutta heinää jo aikaa sitten, mutta se kutale vei koko kyvömyksen makkariin eikä päästänyt mua tietenkään sinne! Mä jouduin pärjäämään aineki viikon semmosella onnettomalla heinätupsulla joka oli hengissä vielä edellisistä heinistä. Meinasi ihan hermot mennä kun ei siitä kuivuneesta tupsusta mihikään ollut.Onneks äiti viimein toi mulle iiiiiiison soikollisen heinää! Ette usko miten hyvää toi on.Vetelin siitä yhden nurkan ihan matalaksi saman tien. Ei voinut lopettaa kun oli niin herkkua! Tuli masu täyteen eikä sen jälkeen kiinnostanut edes raksut mitä äippä yritti tarjota. Tuore heinä on kyllä ihan parhautta. Osaa se äitikin joskus. ;)


Anni


ps. Se sotilas, se on Rautatienkatu 14 A:n rappukäytävässä. :)

4 kommenttia:

 1. Me ollaan heinäst ihan samaa mieltä! Ihminen on löytäny yhestä kukkakaupasta TOOOOSI hyvin itävää merkkii, ja lopputulos on kans jämäkkää heinää eikä mikää päästäisruoho. Nami!

  VastaaPoista
 2. Tossa kaurassa alkaa olla se vika, että se lakoo kun ei Anni popsi sitä tarpeeksi nopeaa. Teiän pitää tulla helppii! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana Anni!
  Meilläkin kauran, ohran ja rukiin idut ovat herkkua. Meillä hyvä puoli on se, että omasta kuivurista löytyy kauraa tonneittain. Niin ja hiukan ohraakin taitaa olla.
  KOvan kilo hinnan kaurasta kyllä saisi, jos sitä rupeaisi kukkakaupoissa ja eläinkaupoissa pikkupusseissa myymään. :)

  Rapsutuksia ihanalle Annille!

  VastaaPoista
 4. Aika kilohintahan tuossa juu on! Onneksi ei tarvitse kun tuon pienen pussin. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.