keskiviikkona, syyskuuta 22


Olin ihan unohtanut nämä lukkokuvat.


Tämmösiä on siis ilmestynyt Patosillalle kesän (?) aikana.


Kappas, lehdessäkin on nähtävästi puhuttu.


Harmittomista kuvista minä sen bongasin ensin kunnes sitten kävellessä sillalla itse.

8 kommenttia:

 1. Lehtien kommenttipalstoilla nämä haukutaan ihan pystyyn. :D Mulle on sinänsä ihan sama, on ne kyllä omalla tavallaan ihan sööttejä. Ehkä jos niitä olisi enemmän olisi jotenkin jännempi. Ehkä vielä joskus. :)

  VastaaPoista
 2. En kyl ymmärrä miten noi voi ketään häiritä millään lailla! Juuri sopivan pieniä yksityiskohtia muuten tylsään ja kolkkoon aitaan. Toivotaan että niitä tulisi vielä lisää, eikä niitä poistettaisi. :)

  VastaaPoista
 3. Kritiikki kai kohdistuu lähinnä siihen, että nuo naarmuttaa (kun ihmiset hilpaa niitä ja liikuttelee) aidan pinnotetta ja siten edistää ruostumista. Tosin minusta se on aika kaukaa haettu, kyllähän sitä aitaa varmaan muutenkin huolletaan. Täytyy käydä joskus vilkasemassa se Kehräsaaren silta jota tuo insinööri vinkkaa, se ei kuulma kärsisi.

  Toinen kritiikki on kopiointi. Kun ulkomaillakin niin pitääkö sitä Suomeen kopioida ja epäilevät josko siitä Salkkari-jaksosta ihmiset saivat idean. Tosin jossain joku sanoi, että Helsingissä näitä lukkoja oli jo 2008. Hassu sinänsä kun mistään ei tunnu löytyvän tieto missä näitä lukkoja ihan ensimmäisenä oli, eli kuinka moni muu kaupunki on todellisuudessa kopioinut tämän muualta. :)

  VastaaPoista
 4. No voi huhhuh sentään mitä syitä! Kyllä sitä siltaa munkin mielestä pystyy vallan hyvin vieläkin huoltamaan vaikka siinä muutama lukko killuukin. Ja tuo matkimissyytös; eihän tässä maailmassa voi oikeasti enää tehdä mitään mitä joku muu ei olisi jo jossain muualla tehnyt. Tai vähintään jotain samantapaista. :)

  Että ihmiset viitsivätkin valittaa pienistä asioista, varsinkin kun kyseessä on vielä noinkin suloinen ja rakkautta täynnä oleva asia.

  VastaaPoista
 5. Kaikki ei tajua ja joillekin valittaminen on verissä. :D

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana tuo lukkoidea... jossain elokuvassa tai muussa olen nähnyt vastaavan, mutta en kyllä muista että missä.. Tulin ihan hauskan nimen perusteella katsomaan tätä blogia :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa, tämä on tämmöinen kuviin painottuva kissablogi jossa toisinaan on enemmän omistajan juttuja. :D

  VastaaPoista