sunnuntaina, helmikuuta 20


Nämä kortit meni kyllä jo viime kuussa.... Ensimmäinen oli serkulle. En oikein tiedä mitä se väreistä piti, mutta toivottavasti tykkäsi.


Tämä meni isosiskolle. Sisko kertoi jonkun aikaa sitten tykkäävänsä pinkistä (sick, mun isosisko ja pinkki ei mahdu samaan lauseeseen!), joten siinä hälle pinkkiä. ;)


Firefox pyysi lähettämään heille kortin, pitihän se tehdä kun tuli hyvä idea. En ole koskaan tehnyt noin paksua korttia, kettu ja kaikki sen alla olevat paperit (paitsi sinikuviollinen) on kohotettu 3D-tarroin. :D


Bonuksena ikävämpi postijuttu. Siskon "anoppi" lähetti minulle steviaa. Postilla oli ilmeisesti nälkä tai ehkä postissa oli huumekoira (stevia on valkoista jauhetta) kun puoli pakettia oli tuhottu. Onneksi stevia oli minigripp-pussissa ja pahvipaketissa tuon kuoren sisällä. Pahvipaketti kyllä tuli ulos tuosta aukosta eikä tarvinnut repiä kuorta yhtään enempää.
Kuuntelin sängyssä kun postelijooni tunki tuota luukusta sisään. En ymmärrä miksi se ei soittanut ovikelloa jos oli kerran oli vaikeuksia.

6 kommenttia:

 1. Voi hienoa Posti...

  Isosiskon kortti on söppeli ja Firefox ihanan raikas :)

  VastaaPoista
 2. Pitäskin lähettää Postille vähän palautetta...

  Tuo Firefox kyllä sisältää värejä joita en tod. normaalisti yhdistele (Ruotsi!). Mutta aika onnistunut silti. :)

  VastaaPoista
 3. Heh, niinpäs onkin! Yleensä hoksaan tuommoiset, mutta oletpa osannut valita sellaisia sävyjä, että ruotsinlippufiiliksiltä vältyin :)

  VastaaPoista
 4. Pitkään mallailin missä järjestyksessä nuo päällekäin menevät tasot laitan ettei fiilis tosiaan ole liian Ruotsin lippu. :D Harmi kun oranssia oli niin pieni pala ettei siitä riittänyt kun naftisti ketun alle, sekin piti leikata muotoon kun muuten ei olisi riittänyt. :D Värit halusin kuitenkin pitää noissa kun ne on vähän niin kun Firefoxin värit. :)

  VastaaPoista
 5. Wauuu ! itsekin olen korttiaskarteluhullu ja alan kyllä seurata tätä blogia, tiiä vaikka saisin inspiraatiota omiin askarteluihin..

  VastaaPoista
 6. En ihan hirveästi kortteja tee, lähinnä omiin tarpeisiin, mutta aina välillä. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.