maanantaina, joulukuuta 31

joulusaldoa

Eikös siellä tähden alla ollut joku Messias tai tuleva kuningas tai jotain... Älkää nyt uskovaiset loukkaantuko, mutta tuli vaan heti mieleen. :D

Tämmösen istutuksen väkersin Lidlin halvasta muoviruukkuisesta amarylliksestä. Kuva on ennen joulua otettu, nyt kukkii jo tuo toinen vana.
Joululahjojen parhaimmisto, ihana kausimuki, naminami tee sekä kauan himoitsemani lämpötilasäädillinen vedenkeitin (oon ihan lovena!).
Tämmönenkin "lahja" tuli jouluna, aatonaattona pienimmän siskon kanssa vetästiin nurin potkurilla, kun oltiin joulukortteja viemässä. Joo, minä olin puikoissa ja vähän lähti lapasista kun oli niin liukas alamäki (edellinen iso mäki meni ihan hyvin!). Tömähdin oikein kunnolla jäiselle tielle, olisi pitänyt vaan antaa mennä pehmeään hankeen asti kuten pienin sisko. Ei kyllä mitään uutta tämäkään meikän taivaan alla, minulle sattuu ja tapahtuu aina, jos läheisiltä kysytään...

Kotona odotti lörpähtänyt reunustraakkipuu. En tiedä mikä noita vaivaa, kesällä vanhempi traakkipuu teki tuon saman tempun, tästä kuvassa olevasta kupsahti yksi haara syksyllä ja nyt loput. Pöh, en osta ikinä enää uutta!

8 kommenttia:

 1. Istuvan kissan muotoinen mustelma, ihan selvästi. ;)

  VastaaPoista
 2. No niinpäs onkin! Miten en itse tajunnut. :D

  VastaaPoista
 3. Heh, huippu kuva tuo ylin! :D

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli heti mieleen paimenet, tähti ja Jeesus, kun Anni istui tähden alle samana iltana kun sen ikkunaan ripustin. Olihan siitä kuva otettava ja mikä ilme sattui kissalle. :D

  VastaaPoista
 5. Mahtavan messiaaninen Anni :D

  Älä kiinny liiaksi tuohon ihanaan vedenkeittimeen. Meiltä ja tutuilta simahti samanlaiset joitain kuukausia takuuajan umpeuduttua. Toivottavasti sinulla ei käy samoin. 80-asteista vettä on edelleen ikävä :/

  VastaaPoista
 6. :D

  Voi ei! Mulla ei ole edes kuittia kun porukat osti joululahjaksi. Pitääkin kysästä äitipuolelta josko sillä olisi se tallessa.

  VastaaPoista
 7. Mun traakkipuulle kävi JUST samalla tavalla - lehdet vaan yksi kerrallaan kuihtuivat, vaipuivat alas ja putosivat pois.

  Mutta ihana blogi sinulla, ja vielä ihanampi kisuli :>

  VastaaPoista
 8. Tuo on mun kolmas traakkipuu, yhdestä muuttomies katkaisi oksan ja se on vielä hengissä (kopkop). Ovat ehkä hieman huonolla valolla, mutta toisaalta edellinen ja se katkennut pätkä elivät ihan tyytyväisenä hyllyn päällä neljä vuotta kunnes se toinen heitti veivinsä tuohon samaan malliin kun kuvassa. Tämä kuvassa ollut oli ostettu kesällä.
  Edellisessä asunnossa kaikki limoviikunat (?) kuoli ja sitä aiemmassa liuska-aralia kupsahteli. Niitä ennen kukat pysyi nätisti hengissä... Pitäisi varmaan hommata jotein rönsyliljaa, sehän lisääntyy kun hullu vaikka kohtelisi kuinka huonosti. Siis kyllä mä oikeasti kukkani kastelen jne, mutta valo on monessa asunnossa surkea.

  Toisaalta, ihme on lienee tapahtumassa sillä orkideani on kasvattanut uuden oksan vanhaan vanaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.