lauantaina, helmikuuta 9

Eipä meillä ihmeitä ole tapahtunut, siksi ollut hiljaista viime viikot. Talvi on vetänyt Annin unten maille. Päivät menee pitkälti kiipeilytelineen mökissä nukkuen ja illat sohvalla. Liekö syy lämmityksessä? Itse kun herättyäni väännän olohuoneen patterin nollille ja tuulettelen parit kerrat (riippuen miten omat varpaani sietävät kylmyyttä). Alkuillasta väännän patterin takaisin reiluun 20 ja kun koti siitä lämpenee kömpii Annikin mökin lämmöstä sohvalle.

Keskimmäisessä kuvassa on siivouspäivän hupia. Imuroin sohvatyynyjen altakin ja viskoin tyynyt miten sattuu takaisin. Imuroinnin lopetettuani ja kannettuani viltit ja pikkutyynyt parvekkeelta löytyi isojen sohvatyynyjen välistä kisu!

Vikassa kuvassa Anni sotkemassa viltin kanssa. Sen kanssa kun on hauska leikkiä, mönkiä alle nukkumaan tai riehumaan. Joskus käy köpelösti ja kissa on vilttineen lattialla. Tosin se tuntuu vaan tekevän leikistä hauskemman...kissat...

Latasin videonkin jo aikaa sitten, mutta unohdin postata siitä tänne! Anni osaa siis istua jo, kahdellakin tavalla. Tuota tavallista istumista pitäisi harjoitella lattialla jotta se ei olisi niin helppoa. ;)

4 kommenttia:

 1. Mie nyt haastoin sinut ja Annin meemiin.. teillä voisi olla joitain hyviä ideoita.

  VastaaPoista
 2. Täytynee pohdiskella josko keksin jotain fiksua. :D

  VastaaPoista
 3. Ja Annihan istuu niin nätisti. :) Ihana video.

  Rapsutuksia suloisuudelle!

  VastaaPoista
 4. Kun alkukankeudesta päästiin eroon alkoi istuminen tosiaan sujua. Piti opettaa ensin se tavallinen istuminen ja siitä sitten nätisti, pysyi takapuolikin maassa. ;)

  Yritin hieman sitä polvelle ja olkapäälle kiipeämistä Annille opettaa, mutta taitaa jäädä sikseen. Anni ei tykkää tasapainoilla sitten yhtään! Ehkä keksitään jotain muuta, tavallinen tassun anto tai paikalla pysymistä... katsellaan. :)

  Rapsuja myös teidän tenaville+Tyynelle. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.