torstaina, maaliskuuta 6

Seitsemän veljestä on luettu ja kokeen analyysikin kirjoitettu. En halua nähdä ko teosta enää ikinä! Huh.
Ensi viikolla alkaa seuraava kurssi jossa olisi luettava taas kirja, itseasiassa se pitäisi olla luettuna ja analysoituna kurssin alkuun mennessä (hah!).
Menen huomenna kirjastoon kirjaa etsimään. Onkos kenellekkään mikään kuvan (klikkaa isommaksi) luetteloitu kirja tuttu? Joku alle 200 sivunen ja viihdyttävä? :)

Huomenna lupaan postata kissajuttuja taas!

13 kommenttia:

 1. Nainen nollapisteessä on suht ohut ja niin mielenkiintoista luettavaa että kyllä sen päivässä läpi huitaisee.

  VastaaPoista
 2. Se mulla onkin ruksatuissa vaihtoehdoissa. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Kiltin yön lahjat on alle 200 sivuinen ja minä ainakin tykkäsin siitä.

  VastaaPoista
 4. Harmi, ne mitkä on tuttuja omasta hyllystä on vielä lukematta... :S Mutta nappi tuntumalta niissä kaikissa on myös enemmän kuin 200sivua ;) Eiköhän noista jo joku sopiva löydy... mielenkiinnosta kysyn mikä kurssi on kyseessä?

  VastaaPoista
 5. Tiina: Merkataanpas sekin sitten. Minulle moni noista ei sano kovin paljoa ja ne jotka sanoo ei hajuakaan onko paksu vai ei. :D

  lape: Heh, siitä vaan lukemaan! :D
  Kyseessä on lukion äikän kurssi, kolmonen. Iltalukiossa olen.

  VastaaPoista
 6. Lokki Joonatan on ohut ja tarpeeksi hyvä etten ole koskaan luopunut siitä, melkein 30 vuotta kulkenut mukana kirjahyllyssä. Viimeistään viiden vuoden välein luen uudelleen .

  Muistakin suurin osa on tuttuja. Seppälän Supermarket taitaa olla kundin kirjoista käsitettävin. Kristofin Iso vihko ei tod ole mitään komiikkaa mutta ihan älyttömän hyvä. Salmisen Paskateoria on ohut ja tarpeeksi viihdyttävä, luin sen kirjastossa edes lainaamatta. Hessen Narkissos ja Kultasuu meni muistaakseni helposti myös. Tikkasen Miestä ei voi raiskata menee myös nopeasti. Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi on LOISTAVA.

  Sun listalla on myös paljon kaamean kokoisia limppuja, Millerit on kaikki paksuja, samoin Saatanalliset säkeet jne.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkeistä! Lainasin jo pari kirjaa, aloitin tuon Nainen nollapisteessä. Lukasen sen nyt ja katson miten helppo siitä on kehittää analyysia. Jos tuntuu hankalalle lukasen sitten jonkun toisen. :)

  Vähän kiinni myös siitä miten tarkkaan opettaja on siitä, että analyysi pitäisi olla palautettuna ensimmäisellä tunnilla. :D

  VastaaPoista
 8. Lue ihmeessä Lokki Joonatan, uskon että tykkäät (jo senkin perusteella mitä sinusta tiedän ;). Ja on alle 200 sivua ja paljon kuvia :D

  VastaaPoista
 9. Mulla on sellainen mielikuva, että Lokki Joonatania on verrattu Veljeni leijonamieleen ja siksi olen siltä vältellyt. En nimittään tykästynyt veljeni leijonamieleen sitten yhtään.

  VastaaPoista
 10. Aa, sorry, tuo kuva meni kokonaan ohi ajatuksen. Ainoa jonka olen yrittänyt lukea on Lady Chatterleyn rakastaja, ja yritykseksi jäi.

  VastaaPoista
 11. Minä aikanani tein tuosta Lokki Joonatanista sen äikän paperin ja ei kukaan moittinut.

  VastaaPoista
 12. Meillä ei onneksi arvostella tuota analyysia. Sillä voi korkeintaan nostaa arvosanaa, mutta sen suuremmin se ei vaikuta. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.