tiistaina, toukokuuta 13

Aattelin jakaa teidän kanssa pillerivinkin. Näin meillä murskataan biotiini ruuan sekaan joka ilta. Laitetaan pillerin puolikas pakasterasian kannen päälle, painetaan pilleripurkin kannella (tasainen), kierretään pari kertaa ja avot, sileää ja tasaista pientä murua. Kops kops ruuan sekaan ja sekoitetaan vähän.
Saakos matolääkkeet muuten murskata? Ollaan aiemmin käytetty tahnaa, mutta olisi hyvä välillä vaihdella merkkiä.

Anni on viihtynyt viime päivät parvekkeella. Iltasin kun pahin auringonpaiste on rauhottunut kissa on mennyt nukkumaan omalle tuolilleen (aina omalle!) ja siellä on pötkötelty kunnes aurinko on kadonnut. Hassu tyttö. :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä kissa on kaunis/komea sillon kun se oikeen pötköttää :)

  Jos huomasin kuvasta oikein, on sulla parvekkeella kanaverkkoa. Kuinka asensit sen siihen, eli miten on kiinni jne? Pitäisi itsekin asentaa tuollainen parvekkeelle, niin uskaltaisi päästää kisunkin sinne..

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa kyseessä ei ole kanaverkko vaan tommonen olisko metrin korkunen muovipäällysteinen suikale. Jotain puutarhaverkkoa tms, viritettynä tohon betonin ja kaiteen väliin nippusiteillä.
  Anni ei ole kova hyppimään korkealle (edes sisällä) eikä ole osottanut mitään kiinnostusta hyppimään parvekkeelta mihinkään joten olen antanut sen loikoilla tuolla kun itse olen tässä olkkarissa näkemässä mitä se touhuu. Aluksi olin tiukempi, mutta huomattuani miten kiltisti kisu on partsilla olen antanut sen olla siellä hieman vapaammin. :)

  VastaaPoista
 3. Noin saa kyllä kätevästi tabletit murskattua. :) Annille rapsutuksia!

  VastaaPoista
 4. Joo! Olen ylpeä kun keksin tommosen tavan. Siisti eikä pyöri pillerit pitkin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.