keskiviikkona, toukokuuta 14

Kesän kaksi tärkeintä linkkiä.
Kissakaveria EI jätetä!
Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa!
Älkääkä tulko mussuttamaan miten teille on tullut kissanpentu kahdeksan viikkosena eikä ole ollut mitään ongelmia. Ei ne kaikki kesäkissatkaan kuole sinne mökille, osa liittyy osaksi villikissalaumoja ja osa pelastetaan. Hyväksytkö silti kesäkissat?

Molemmat kuvat saa ottaa käyttöönsä edistämään tietoa, ei muokattavaksi. Pidetään kavereista huolta joohan. Pusu kaikille jotka on antaneet kodin löytökissalle. :)

4 kommenttia:

 1. Tekemääsi luovutusikänappia saanee edelleen lainata? Anni Pitkätassua fanittavana lisäsin myös linkin lukulistaani. Jos nämä omavaltaisuudet häiritsevät, poistan ne toki kiltisti :)

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Saa toki! Tärkeää asiaa pitää ehdottomasti mainostaa. :)

  Ja linkittääkkin saa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos luvista :)

  Olen ehdottomasti samaa mieltä ikäasiasta ja Tuutti-kissaa hankkiessani havaitsin kyllä erinomaisen selvästi, että 12 viikkoisia pentuja on liki mahdoton löytää... Ei tunnu hevillä menevän kissanmyyjien/antajien kaaliin, että luovutusikä on sama (ja perusteltu) niin maatiaisille kuin rotukissoillekin.

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihan uskomatonta miten edelleen tyrkytetään niin paljon 8 viikkosia pentuja. 8 viikkoa on niiiin pieni! Eipä siihen kai auta kun valistus ja toivo, että joskus vielä. Kesäkissatkin on onneksi saatu vähentymään valtavasti, josko luovutusikäkin vielä joskus. Liikaa on vain ihmisiä jotka selittää "meidän miiru tuli 8 viikkosena ja on ihan terve", yleensä kun keskustelua jatkaa huomaa, että siellä on kuitenkin jotain lutkutusta, ohipissejä tai kiintymysongelmia. Liika kiintyminen ihmiseen ei vaan ihmisiä haittaa joten sitä katsotaan lähinnä hyvällä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.