sunnuntaina, toukokuuta 18

Kun tuo kissa tuolla parvekkeella viihtyy toin kellarista vanhan telineen josta näkisi hieman korkeammalle kun tuolilta. Olen tuon tuomista lykännyt kun ei ole laseja parvekkeella eikä suurempaa verkkoa. Verkotin kuitenkin tuosta kukkatuen takaa palan joten ehkä se riittää kun ei tuo kissa ole mihinkään hyppimässä. Kiltisti kököttää telineellä.
Ongelma tosin oli kun älysin kaikkien sopivien raapimapylväiden olevan käytössä isossa telineessä! Olin kyllä joskus ostanut m&m:sta kaksi uutta pylvästä, mutta niiden ruuvikoko on väärä. Joutui sitten käyttämään mielikuvistusta jotta saatiin kissalle taso. En halunnut nauloja tms lopullisia käyttää sillä käyttänen tuo putket sitten joskus muualla. Hyvin tuo jakkarakin näyttää toimivan! :D


Ihan huomaamattani sijoitin telineen vielä oivalle paikalle. (Ajattelin ensin vastakkaista nurkkaa, mutta se olisi ollut niin pimeä nurkka ettei Anni olisi nähnyt sieltä mitään.) Nyt nimittäin näen tästä tv ja koneen ääreltä missä kissa on! Monesti kun kisu on parvekkeella yrittää kuulostella mitä se siellä touhuaa, nyt ei tarvitse kun toinen nököttää tuossa telineellä valvovan silmän alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.