sunnuntaina, kesäkuuta 29

Olin ostamassa Annille paketillisen (12x100g pusseja) sapuskaa kun huomasin hyllyssä söpöjä mukeja. Vähän aikaa tutkailtua selvisi, että mukin saa kylkiäisenä jos ostaa kaksi pakettia. Ostinpa sitten kaksi paketti Latzia, samapa tuo kun kuitenkin parin viikon päästä olisi pitänyt ostaa toinen paketti.

Mukin kuva on todella söpö (vaihtoehtoja oli kaksi), harmi kun muki on muodoltaan tyhmä... Vaan onpa yksi muki lisää, ihan kun noita ei alkaisi jo olemaan tarpeeksi. ;)

5 kommenttia:

 1. Musta neiti täällä meillä on alkanut ojennella etutassuaan samalla lailla piiiiitkäksi kuin Anni siellä teillä. Oonkin kiusannut sitä matkiapinaksi, mut ei se välitä, kehrää vaan...

  VastaaPoista
 2. Ehkä se on joku hienojen neitien tapa? ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin laatikollisen Latzpusseja, kun muki houkutti kovasti ja Kollohan on vannoutunut Latz -fani. :) Nyt on alkanut erimerkkisten ruokien oheen ilmestymään oheistuotteita.

  VastaaPoista
 4. Minkä makuista ostit? Huomasin siinä samalla mainoksen jonkun paketin kyljessä. Jäi hämäämään se joku eksoottinen kastike-lajitelma. Millaistahan myrkkyä se on? ;D Meille ostettiin roastedia ja as good as is looksia. :)

  VastaaPoista
 5. Ostin perinteistä lihalajitelmaa kastikkeessa. Mulle tuli mieleen, että mahtaisiko Kollo suostua lipittämään eksoottisia kastikkeita - pitäisikin joskus kokeilla. Yleensä ostan hyytelöllisiä kissanruokia, kun tämä lipittää kastikkeet päältä ja jättää tyynyt kuivunaan. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.