tiistaina, helmikuuta 3


Anttila on pelastaja. Kävin monet putiikit läpi, mutta missään ei ollut mustaa ja harmaata. Vaan Anttilassa oli, olisi pitänyt mennä sinne heti. :D
Kuvassa värit tuntuu olevan pielessä vaikka kuinka säädän. Tarkemmat värit voi tarkastaa Novitalta. Tuossa nyt kuitenkin on peruspunainen, vaaleansininen, harmaa, tummanvihreä, keltainen, valkoinen, musta ja vaaleanpunainen. Novitan sivuilla värit tuntuu jopa liian vaaleille, totuus siis jossain välissä.


Tuossa myös helmeni. Isoja helmiä on siis sinistä, punaista, vaaleanpunaista ja kirkasta, vihreää käyn etsimässä varmaan huomenna.
Pieniä sitten on enemmän kuten kuvasta näkyy.


Nämä kaverit on vapaana. Ihan kaikista en luovu sillä shine yourselfistä lähtee heijastimia tiheään tahtiin ja nyt on kiire noiden teidän tilausten kanssa enkä kerkeä siihen uusia tekemään suuremmin. Mutta kolme voisin vaikka noista myydä jos joku haluaa heti valmiita. :)

Mailia siis knit_sea(ät)yahoo(piste)com laita mukaan toive mallista (esitellyt mallit aiemmissa postauksissa ja mahdollisia muita, ehdota!), väristä: hahtuvaisen, ompelulangan ja helmien sekä omat tietosi. Yksipuolinen hakaneulalla 3e, kaksipuolinen roikkuva 5e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.