maanantaina, helmikuuta 23


Ostin tuossa alkuvuodesta boksin Geishaa ja ne osottautuivat viallisiksi. Pinta oli harmaa (tähän olen törmännyt ennenkin eikä se välttämättä vaikuta makuun) ja sisuskin maistui harmaan mauttomalle. Lähetin laatikon Fasulle ja jäin odottamaan korvausta. Tänään posti toi kaksi boksia karkkia, Fasun sinisiä ja Fazerminttiä. Hetkinen? Minä valitin Geishasta joten eikö takaisin pitäisi saada Geishaa?

Laitoin mailia Fasulle ja vastaus oli ettei Geisha kuulu heidän vakiokorvauspaketteihin. Okey, ymmärrän, mutta kun en saanut edes rahoja takaisin. Eli minä ostin boksin Geishaa ja sain sen sijaan kaksi boksia karkkia josta en edes pidä. Anteeksi, mutta minusta tämä ei ollut kovin reilua.

2 kommenttia:

 1. No onpas kummallsiat touhua. Periaatteessa juu ymmärtää että heillä on vakiokorvauspaketit, mutta olisi ehkä relevanttia kysyä tahtooko henkilö korvauksen rahana vai tällaisena tiettynä pakettina. Höh...

  Mulle kyllä noi molemmat karkit kelpais ;oD mutta Geisha on kyllä silti parempaa kuin kumpikaan noista.

  A:kin tahtoo tuosta vierestä antaa vinkkiä: Myy nuo kaksi rasiaa ja osta niistä saaduilla rahoilla Geishaa! ;o)

  VastaaPoista
 2. Heh, ostatteko? ;)

  Mäkin ymmärrän ton vakiokorvauspaketin, mutta sen lisäksi pitäisi musta saada rahat takaisin ja tuo korvaus olla korvaus vaivasta. Tai sitten juuri kysyä kumman haluaa. Nythän minua periaatteessa rangaistiin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.