perjantaina, maaliskuuta 13


Mikä ihmeen vika appelsiineissä on nykyään! Oikein raivostuttaa se entinen niin hauska Jaffa mainos missä helemat paukkuu. Ostin jaffoja ja ne oli niin puisia kun olla ja voi, että mehukkaita ja makeita vai.
Ei tuossa 10v sitten appelsiinit vielä olleet tälläisiä känkkänöitä jotka repeilee keskeltä palaa ja joissa on jumalaton mötikkä toisessa päässä. Koska näitä kuivia ja puisevia appelsiinejä alkoi tulemaan ja missä on ne makeat joita oli ennen?

6 kommenttia:

  1. Onko tämä sitten sitä surullisen kuuluisaa geenimanipulaatiota? :) Se raivostuttaa tosiaan eniten, kun pala ei irtoa siististi kokonaisena ja sitten sitä valkoista "tavaraa" on paljon... Ja sehän kuuluu nyppiä pois! :D

    VastaaPoista
  2. Mutta kun ei se valkonen lähde pois! Jos lähtee, lähtee sitten koko pinta irti. :(

    VastaaPoista
  3. Sama ärsyttää täälläkin, en edes viitsi enää ostaa, kun aina ne on kuivia ja huonoja.

    VastaaPoista
  4. Eilen ei yhtä voinut lopulta edes syödä kun se hajosi täysin käsiin. Jo kuoriessa pinta repesi ja kun yritin lopulta avata appelsiinin se hajosi ihan tuusannuuskaksi.

    VastaaPoista
  5. Osta egyptiläisiä appelsiineja, ne on hyviä ja makeita. Vahinko vaan että niiden paras aika meni jo ohitse tältä talvelta.

    VastaaPoista
  6. Mä ostin itseasiassa toisenkin pussin noita Pirkkoja kun ne oli halpoja. Toinen pussillinen oli paljon parempi. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.