keskiviikkona, huhtikuuta 29


Tämä on varmasti tuleva kesän tutuin näky. Kisu pää lasien välissä kuikuilemassa ötököiden ja lintujen perään. :) Tuossa rako näyttää isolle, mutta sen on sen verran kaponen ettei siitä mahdu kerralla kun pää tai yksi jalka. Pelkoa karmaamisesta tai tippumisesta ei siis ole, enkä kyllä ilman vartiota jätä laseja auki.

2 kommenttia:

  1. Ihana näky! <3 Meillä ei vieläkään ole parvekelaseja ja muutoinkin nykyinen parveke on avonaisempi kuin Treen asutnomme. Täällä Antero otti itseään niskasta kiinni ja väkersi viime vkl koko parvekkeelle kissojen "turva-aitaa" kanaverkosta. Hyvin toimii! Kunhan vain muistaa itsekin vahtia kisuja, ja taittaa parveke kalusteet piiloon niin ei tule hinkua pöydältä tai tuolilta hypellä lintujen kimppuun. Pitäisikin laittaa kuvia (jo vähän taka-alalle jääneeseen...) kissablogiini. =o)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli verkonpoikanen viime asunnossa. Onneksi Anni ei pahemmin hyppele niin matala verkko oli ihan ok. Laita ihmeessä kuva! Mekin joudutaan muuttamaan tästä (liian kallis) enkä tiedä onko tulevassa laseja vaikka niitä niin tahtosin. :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.