lauantaina, syyskuuta 26


Vauvat tuossa juuri heräili kiipeilytelineen mökistä unilta, samalla kun minäkin sohvalta päiväunilta. Rupesin pohtimaan millaisia pennut oikein olisi jos ne olisi ihmisiä.

Neppi on helpoin. Neppi on selvästi viisi vuotias prinsessa jonka huone on vaaleanpunainen ja Barbeja on vaikka naapurien lapsille jakaa. Nepin lempiasu on balettipuku tyllineen. Ja jos veljet kiusaa Neppiä tämä älähtää heti ja kertoo äitille. Tämä kun on todellinen prinsessa!

Nippu taasen on tomera 8-vuotias jalkapalloilija. Lippa vinossa juostaa pihalla ja sotketaan pyörällä harkkoihin. Siskon kiusaaminen on lempipuuhia ja äitiltä tuleekin sanomista usein. Kaikki naapurin lapset pitävät kuitenkin Nipusta, ei tämä poika ilkeä ole vaikka joskus tyttöjä letistä kiskookin.

Hippu on myös 8v ja tomera poika kuten velikin. Hippu harrastaa partiota ja on kova poika tutkimaan uusia juttuja. Aina ensimmäisenä keksimässä kavereiden kesken uusia leikkejä ja tutkimusmatkoja. Välillä kuitenkin käpertyy äidin (minun) viereen unille.

Tämmöinen kolmikko meillä siis. Neppi nyt on viisi vee vaikka onkin oikeasti keskimmäinen, jotenkin se kuvaa neitiä parhaiten kun on selvästi poikia pienempi. :)

4 kommenttia:

 1. Heh, tää oli kyllä tosi hauska analyysi. Seuraavaksi sä voit keksiä, millaisia aikuisia niistä on tullu :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tätä oli hauska keksiäkki. :)

  VastaaPoista
 3. Haha... Selvästi siis omanlaisensa luonteet jokaisella. :)

  VastaaPoista
 4. Vähitellen alkaa juu näkyä erilaiset luonteet. Tosin nekin vaihtelee päivittäin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.