torstaina, maaliskuuta 4


Jatkoa edelliseen.
Ihmettelin eilen kun muistelin niitä teepusseja olleen kaksi, mutta hyllystä pelastin vain yhden. Löytyi se toinenkin lopulta pöydältä, niitattuna, onneksi ei pahemmin, ei ehkä vielä tule purut läpi. :)


Illalla sitten maistoin teetä, ihan ok. Anni sai lohdutuksesi tyhjän paperipussin. Voihan hyörinä, pyörinä, kiehnäys, pusku ja pureminen! Syyllinen ilmeisesti on siis valeriana johon jotkut kissat käyvät kuumana. Nam, tätä lisää sanoo Anni.

8 kommenttia:

 1. Ne on toisinaan yllättäviä asioita, mitkä ovat kissojen mielestä vastustamattomia. :)

  VastaaPoista
 2. Ne on! Tästä on esimerkkinä myös mehupillit. :D

  VastaaPoista
 3. Jo on siinä Annilla (ja muilla?) varsinaiset mielihalujen kohteet! "Haju muistuttaa jalkahikeä" :D :D No, mutta on se nyt kiva että jostain saa korvaavaa "hyötyä", jota kissanminttu ei voi tarjota. ;)

  VastaaPoista
 4. Ei tuo tee ainakaan jalkahielle haissut, tosin siinä on muutakin kun valerianaa. :)

  Hyvä tosiaan tietää, että on jotain muutakin millä huumata kissa. :D

  VastaaPoista
 5. Mikäs olisi sen ihanampaa kuin taata hyvät yöunet, ah niin ihanalla, jalkahienhajuisella teellä. ;D Voiskohan tätä kokeilla esim. rauhoittavassa tarkoituksessa mm. uudenvuodenraketteja pelkäävän tapauksen kanssa? :)

  VastaaPoista
 6. Mä en tainnut saada mitään pössistä tuosta teestä. Pitää kokeilla joku ilta vielä uudelleen.

  Jaa-a, luulen, että voisi. Anni ainakin menee tosiaan semmoseen pöhnään tuosta ja siitä yhdestä kissanminttuhiirestä, siitä ainoasta johon reagoi. Toiset kissathan menee villiksi, mutta Anni on omissa maailmoissaan. :D

  VastaaPoista
 7. Siinähän se juju just oliskin.. Omissa maailmoissaan niin ei pysty keskittyä epäolennaisiin juttuihin, kuten raketteihin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.