keskiviikkona, kesäkuuta 16


Bussissa oli tämmöset hassut rattaat, jos nyt kuvasta saatte selvää. Tuossa siis mahtuu kaksi lasta ns päällekäin. Toinen lapsi on tuolla missä yleensä on ostoskasseille tilaa, sitä on jatkettu tuommoisella selkätuella. Idea hyvä, mutta bussiin noustessa saa olla tarkka ettei alemman lapsen pää kopsahda lattiaan tai ettei kävellessä potkase toista.

8 kommenttia:

 1. Mä oon joskus nähny tuollaiset rattaat jossain nettikaupan kuvassa ja mulle tulee kyl noista mieleen et vanhemmat haluu piilottaa ja laittaa toisen lapsensa potkittavaks samalla kun toinen lapsi istuu valtiian lailla siinä korkeammalla ja etualalla. Mitäs jos joku mummeli tulee kehumaan sitä etualan lasta, sanooks se äiti tai isi sille mummelille et näetkös mulla on toinen täällä kanssa ja esittelee sen lapsen sieltä kastemadon tasolta, jos siinä lapsessa siis on enää niiden potkujen jalkeen mitään esiteltävää.

  VastaaPoista
 2. Ai et se ruma ja vähemmän suosittu lapsi sinne alas potkittavaksi. :D Vettä valuu silmistä kun naurattaa. :D

  VastaaPoista
 3. Juuri niin, mut ongelma voi olla et miten vanhemmat määrittelee sitten sen kumpi on ruma ja vähemmän suosittu :D Rumaksi se lapsi siellä alhaalla lopulta kyllä muuttuu kun saa rapaa niskaansa, potkuja päähänsä ja aurinkokin välttelee.

  VastaaPoista
 4. :D Empä huomannut kattoa oliko tuo alempi lapsi rumempi, päällä ollut tyttö oli ainakin ihan söpö. :D Mutta onhan nuo sinänsä kätsyt rattaa ettei ne vie tilaa normaaleja enempää verrattuna perinteisimpiin kaksosrattaisiin. Vaan onhan tuo alempi vähän kurja.

  VastaaPoista
 5. http://philandteds.com/
  Mä en noista tykkää, ei olisi tullut mieleenkään hankkia, mutta monet kehuvat käteviksi ja hyviksi.

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän juu miksi joku tuommoisen hommaa, se todella vie vain yhden rattaan tilan vaikka siihen menee kaksi. Mutta kyllä vähän käy sääliksi sitä lasta tuolla alemmassa. ;)

  Tuo näkemäni versio oli ilmeisesti tuo sport. Miten sopivaa, että yhden nimi on hammerhead, "vasarapää" ja dash "murskata". :D (Okey, hammerhead on myös erään kalalajin nimi ja dash:kin tarkoittaa montaa muutakin asiaa.)

  VastaaPoista
 7. Mun ystävälläni on tuon tyyliset vaunut lapsilleen ja kauhean käteväthän ne on, jos yksin täytyy ulkoilla kahden lapsen kanssa. Se alemmassa kerroksessa liikkuva tyyppi on niin pieni, että se lähinnä nukkuu siellä, joten ei se niin kummoisia näköaloja kaipaakaan.

  VastaaPoista
 8. Tuossa perheessä josta kuva on, molemmat oli taaperoiässä. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.