maanantaina, elokuuta 2


Eksyin tänään Hämeenkadun h&m:n etsimään eye lineriä. Apua! Kyseinen h&m kärsi viime viikolla savuvahinkoja ja tänään oli kaikki, todellakin aivan kaikki tuotteen -50%. Vaatteet oli siis kärsineet savuvahinkoa, eivät olleet nokisia tms, mutta hento savun haju kyllä leijaili liikkeessä. -50% kylteissäkin kehotettiin pesemään vaatteet.


Moni on varmasti huomannut, että h&m on yleensäkin hieman sotkuinen, tavaroita väärissä paikoissa ja vaatteet roikkuu miten sattuu, mutta tänään oli todella sekaista. Meikit, alusvaatteet, rasvat samoissa koreissa ja jopa vaatehyllyillä, mikään ei ollut omalla paikallaan. Puolet hyllyistä oli tyhjiä ja väkeä oli aivan sairaasti, pahempi kun Hullut Päivät. Jonottaessani kassalle huomasin yhden tytön repivän mallinukeilta alusvaatteet päältä, pian toinen tyttö teki saman toiselle nukelle. Kuvasi hyvin tunnelmaa. :D

2 kommenttia:

  1. Meno oli kuulemman ollut heti savuvahinkoa seuraavana aukiolopäivänä (ensimmäinen alepäivä) melkoinen ja turvamiehet olivat laskeneet porukkaa kauppaan sitä mukaa, mitä entisiä poistui... Aika hurjaa.

    VastaaPoista
  2. Ai se oli auki perjantaina. Mä aattelin ettei olisi ollut. Hassua on, et eihän -50% edes ole kovin suuri ale, paljon näkee -70%, silti ihmiset oli kun ei ikinä olisi alennuksia nähneet. :D Oli siellä nytkin ovella turvamiehiä vissiin neljä, yksi kierteli muualla kaupassa. Näyttivät ovella siltä et ovat rajottamassa sisäänpääsyä, mutta eivät sitten rajottaneetkaan. Odotin koko ajan et sanovat stop. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.