sunnuntaina, elokuuta 15


Pikkusiskolla välähti, Anni ei arvosta.

ps. Miksi mä en muuten saa mun blogiin niitä Facebookista tuttuja [ ] tykkää [ ] en tykkää ruutuja? Kun asetuksiin menen niin siellä on ruksi ja määritelty sanat, mutta blogiin ne ei ilmesty.

10 kommenttia:

 1. Jopas on Anni tuikeana! Hauskasti tästä kuvasta "näkyy" nuo Annin näkymättömät, mustat kulmakarvat :)

  VastaaPoista
 2. Annilla on aika usein tuommonen tuima ilme, en oikein tiedä johtuuko se kenties juuri "puuttuvista" kulmakarvoista ja värityksestä vai mistä, mutta Annilla harvoin on mitenkään lempeää ilmettä kuten jollain toisilla kissoilla. Joko Annilla on vähän pöllö-ilme pallosilmillä tai sitten tommonen hieman vvk-ilme. :D

  Voisi muuten joskus ottaa kuvan jossa ne mustat kulmakarvat näkyy selvästi, tulisi todistettua, että ne todella on olemassa. :D

  VastaaPoista
 3. Kun meet muokkamaan blogin ulkoasua, ja muokkaat blogitekstit-osiota, sieltä saa lisätä semmoisen kohdan... tai siis, esim mulla kirjoitin tyhjään lootaan :"Mielipiteesi" ja sitten seuraavaan pilkulla eroteltuna vaihtoehdot. Kai se samalla tavalla tulis se "Tykkää, ei tykkää?" jaa-a :P

  VastaaPoista
 4. Juuri siellä on ruksi paikallaan ja tekstit paikallaan, savea on painettu monet kerrat, mutta ne boksit teksteineen ei ilmesty blogiin. Vaikka menen sinne uudelleen ja uudelleen ruksit ja tekstit on ok, mutta mitään ei tapahdu.

  VastaaPoista
 5. Ompa kummallista...*raapii päätään*

  VastaaPoista
 6. Google oli lopulta kaveri ja löysin helpperistä vastauksen. Piti mennä edit html ja sieltä klikkaa pelottavaa revert widget templates to default (mitä sitten ikinä meinaakin) ja kappas, toimi. :)

  VastaaPoista
 7. Onpas muuten jännät nuo kulmakarvat! Eipä ole tullut kiinnitettyä huomiota ennen.. :)

  VastaaPoista
 8. Emmäkään Annia ottaessa huomannut vaikka viiruun rakastuin (ja ne on siinä vieressä), meni varmaan viikkoja/kuukausia ennen kun tajusin et toiset on muuten mustat. Monissa kuvissa ja livenäkin näyttää ettei niitä mustia ole ollenkaan. Niitä on kyllä vähän, mutta kyllä niitä silti on joku 3 ihan selvää pidempää. :)

  VastaaPoista
 9. Välillä on kyllä kieltämättä tullut kuvista mieleen, että Annilla on aika persoonallinen ilme, mutta kulmakarvoihin en ole kyllä osannut kiinnittää huomiota. :D Hassut. Mutta tyylikkäät. :)

  VastaaPoista
 10. Annilla on kyllä ilmeet! En tiedä riippuuko se noista kulmakarvoista vai ei, mutta kyllähän siinä vähän epätasapainoa ilmeisiin tulee. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.