keskiviikkona, marraskuuta 10


Pikkusisko teki kakun eilisten synttärieni johdosta. Oli muuten aikas namia vaikka ei sisältänyt juurikaan hiilihydraatteja! Okey, suklaa ei ollut tummaa kun kaapissa oli yksi tavallinen fasu ja laitto se sekaan hieman vanilijasokeria, mutta en ole noissa niin tarkka kun jotkut. :) Ensi kerralla voisi siemenien sijaan käyttää pähkinärouhetta, pähkinä on enemmän minun makuuni.

Anni yrittää tietysti päästä huomion keskipisteeksi. :D

6 kommenttia:

 1. Ihana kurkkaus-Anni ja makoisan näköinen kakku! Onnen toivotukset synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Anni! :D Ja synttärionnea sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Toi Annin esiintyminen kuvassa on kyllä jotenkin ihan ylisöpöä. Oletko sä jotenkin kouluttanut tai hypnotisoinut sen tulemaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan? :D

  Onnea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos. :)

  Tiina: Ei tarvitse, Anni tulee paikalle aina kun jossain jotain tapahtuu. Paikalle tulemisen mahdollisuus kasvaa etenkin jos siellä on kamera, tässä tapauksessa oli vielä kaksi kun pikkusiskokin oli ottamassa kuvaa kakusta. :D Ainoa mitä kuvassa on hieman "avustettu" oli Annin katsominen oikeaan aikaan oikeaan suuntaan. Anni kyllä katseli kakkua/meitä, mutta jotta saisin kissan katsomaan oikeaan suuntaan kun painan nappia piti napsauttaa sormia kameran yläpuolella. Loput Anni kyllä hoitaa ihan itse. :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!!
  Herrrkullisen näkönen kakku.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.