maanantaina, huhtikuuta 25


Päivä 25, aiheena "kaikessa kiireessä".
Jo vuosia minulla on ollut lipasto eteisessä, sen päälle jätän aina kotiavaimet, muuten ne on hukassa. Talvella Anni keksi ruveta öisin räpeltämään avaimia ja ylipäätään hyppimään lipastolle. Tokihan sen yläpuolella on ilmoitustaulu täynnä kaikkea mielenkiintoista, mutta eipä asia ole viimeiseen viiteen vuoteen häirinnyt kissaa. Nyt alkoi vaivaamaan. Koska en pidä avainvarkaista enkä saa nukuttua jos kissa seinän takana kilisyttelee avaimia piti keksiä ratkaisu. Iso kulho lipastolle jolloin kissa ei enää sekaan mahdu! Siitä ne löytyy siis edelleen kun kiireessä on lähdettävä. Pikkusiskokin on vähitellen oppinut tiputtamaan omat avaimet kulhoon ja "missä mun avaimet?!"-paniikit on vähentyneet.

4 kommenttia:

 1. Sitten yhtenä yönä kuuluu "kilin kolin kräks" ja kissa mahtuu taas lipastolle. ;)

  VastaaPoista
 2. Emmä usko *kopkop*, Anni ei hypi paikkoihin mihin ei mahdu. Ei se mene kirjahyllyynkään. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli myös pitkän aikaa eteisessä lipasto jonka päällä astia johon pudotin avaimet kotiin tullessa ja nappasin ne siitä mukaan lähtiessä.

  Nyt on käytännöksi muotoutunut eteisen naulakon vaateripustimet. Sinne on näppärä laittaa avaimet, kissat ei kolistele ja ne on helppo ottaa mukaan lähtiessä. Varsinkin nyt kun autonavaimien keskuslukitus on napinpainalluksen takana en halua kissojen testailevan sitä. Omaksi onnekseni auto on parvekkeen alla joten kissojen touhut vois teoreettisesti avata auton lukituksen... Pelataan varman päälle :)

  VastaaPoista
 4. Olisikin aika paha jos kissat napsuttaisi auton ovia auki ja kiinni ja auki ja kiinni...naapureilla voisi olla hauskaa. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.