lauantaina, toukokuuta 28

Annilla oli keskiviikkona synttärit! Anni on löytökissa joten oikea syntymäpäivä on mysteeri. Vuosia sitten kun vein Annin ensimmäisen kerran eläinlääkäriin lääkäri kysyi syntymäaikaa ja siinä sitten hatusta heitettiin jokin kun jotain oli merkittävä. 25.5 kuullosti kivalle ja jostain syystä se on jäänyt mieleeni entisen kissani syntymäpäivänä, vaikka ymmärtääkseni Mila syntyi kyllä oikeasti jonain muuna päivänä. Laitettiin sitten se Annille. :)Kuus vee ateriana Anni sai Almo naturen kanajuustoa ja parit heinät koristeeksi. Superherkkua! Jos Annilta kysyttäisiin voisi synttärit olla aina! Tylsä äippä vaan ajattelee terveyttä ja kukkaroaan, siksi normipäivänä syödään raakaa lihaa. Vaikka onhan nuo Almo naturetkin laadukkaita ja terveellisiä, raaka liha on vain halvempi ja vielä terveellisempi.


ps. Lisää jääkiekkokuvia tulossa ensi viikolla kun alkaa vihdoin loma ja tämä kiire loppuu. *odottaa kun kuuta nousevaa*

8 kommenttia:

 1. Paljon onnee Anni! Mustavalkoiset tytsät ovat erityissuosiossamme, tsihi!

  VastaaPoista
 2. Heh. Mähän en noin yleisellä tasolla edes suuremmin lämpeä mustavalkosille kissoille. :D Anni on aika poikkeus, viiru vei voiton. ;)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut toiselta keksittyä syntymäpäivää viettävältä. Ei sentään keksitty samaa, vaikka toukokuussa kumpikin. :)

  VastaaPoista
 4. Toukokuu on hyvä kuukausi! :) Aika useinhan kissat kyllä kesän korvilla syntyy. :)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea Annille näin jälkikäteen! Ollaan oltu vähän tietokonepimennossa... Kaunis neitikissa. <3
  Toivotteleepi Anselmi & Joulukuun kissalapsi ;)

  VastaaPoista
 6. Eipä mekään hirveän aktiivisia olla oltu, tai siis minä, viime viikkoina. Tänään alkoi kesäloma, josko tästä siis kohta. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää lomaa! Toivotaan, että aurinko paistaa. :)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti ei, mä kun en tykkää kuumasta. :D Puolipilvinen ja lämpöä 20 riittäs mulle hyvin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.