sunnuntaina, kesäkuuta 30

 Vanhat parveketuolien tyynyt ovat haalistuneet auringossa pahasti. Ratkoin päälliset irti ja tungin ne kattilaat Kool Aidin kanssa. Paitsi ettei mitään tapahtunut, kankaat tuli ulos ihan samanlaisena. Olin pari viikkoa aiemmin onnistunut puolivahingossa värjäämään pyyheliinoja lilaksi violeteilla verhoilla, joten tungin tyynynpäälliset koneeseen väriä päästävien kanssa. Ei mitään...

Annille kelpaa kyllä pelkät päällisetkin, mutta minä tahtoisin kirkkaat värit ja pehmusteet sisään.

4 kommenttia:

 1. Ei kaikkiin tartu. Puuvillaan tarttuu ehkä parhaiten. Koita Dylonin väriä koneessa. Se vaatii kyllä aikaa: ekana kankaan pitää olla puhdas, sitten värjätään, ja sitten vielä yksi pesu tyhjälle koneelle että kaikki värit lähtee pois eikä värjää tulevia pyykkejä.

  VastaaPoista
 2. Dylon onkin listalla seuraavana. Minulla ei vain ole omaa pesukonetta enkä viitsisi (enkä saisi) pyykkituvassa värjäillä koneella. :)

  VastaaPoista
 3. Huomasin Tiimarissa olevan värejä, käsinvärjäykseen kattilassa, mutta sama periaate ku koneväreissä (suolaa mukaan, jotain jotan en oikein ymmärrä). Minä tietty heti mietin noilla langan värjäämistä....mutta villasekoitelankaan tarttuu Kool Aid-väritkin :D Tutkaile, onko päälliset keinokuituia, tai jotain sekoitetta....sellaiseen kun ei värit tartu. Ei edes pesukonevärit!

  VastaaPoista
 4. Eivät vaan mahdu kattilaan, siinä se ongelma onkin. Kool aidilla vedin monessa erässä ja ahdasta oli silti. :( Kyllä nuo minusta ihan puuvillaa on, mutta pitää tarkastaa vielä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.