maanantaina, maaliskuuta 24

Muistelin, että minulla on kaapissa pussillinen kookosjauhoja, etsin sitten sopivaa kakkuohjetta omenalle ja kookokselle, jotain missä voisi huoletta osan pohjan vehnäjauhoista vaihtaa kookokseksi. Lopulta kiva ohje löytyi Pirkalta. Vaan muistinpas väärin, ei minulla ollut enää kookosjauhoja kaapissa. :D Onneksi sillä ei ollut niin väliä, pistin sen sijaan pohjaan vähän mantelijauhoja. Hyvää tuli, etenkin tuo päällä oleva muru oli namia.

Monethan teistä tietävät minun keräilevan mukeja. Tiskikaappini pursuaa jo aika lahjakkaasti ja olen joutunut rajoittamaan itseäni ja mukihimoani. Pahin paikka on ehdottomasti Indiska, ah mikä taivas. Reilu viikko sitten annoin kuitenkin itselleni luvan ostaa mukin jos oikein kaunis sattuisi kohdalle. Ylläri (hah!) sellainen löytyi edellä mainitusta kaupasta. Ostin vielä kukkiakin kun tv-taso jotenkin vaatii niitä. Kukan nimi unohtui kotimatkalla, mutta kukka päätyi mukiin, koska huomasin ettei minulla ollut sille sopivaa ruukkua. Ei huono idea, näin muki on esillä ja käytössä, mutta ei vie tilaa tiskikaapissa! Harmi ettei terälehtien kärkien pinkki oikein näy kuvissa, juuri siihen ihastuin.

ps. Jos joku teistä on matkustanut Lissabonissa, ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan, mitä kannattaa käydä katsomassa ja mikä suosittu kohde on ehkä vähän yliarvostettu. Reissuun on enää viikko!

2 kommenttia:

  1. Täs on jotain Voiman Fifistä

    http://fifi.voima.fi/blogikirjoitus/2014/maaliskuu/tuli-kesa-ja-turistit

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olenkin lykännyt googlailua vaikka kuinka kauan, huomenna jos ihan oikeasti ottaisi asiakseen katsella mitä mennä katselemaan. Lähtö on kuitenkin ihan ovella. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.