torstaina, maaliskuuta 29

Lisää vanhoja kuvia koneelta, ei juuri ole tullut otettua uusia ja ne mitä on, on kamerassa vielä (joo, siellä taitaa olla kuvia jopa joululta...)

Ekassa laitoin tyynyt lehtipinon päälle ettei Anni pure lehtiä, vaan tyynyn päälläpä olikin sitten oiva paikka unille.

Yksi päivä ihmettelin pitkään missä kissa on. Olin vaihtanut sohvaan irtopäällisen ja joku kolo taisi jonnekin taakse jäädä kun Anni löysi tien päällisen ja sohvan väliin. Rullattu matto odottaa edelleen kellariin vientiä.

Meillä on eteisessä ilmoitustaululla vara-avaimet, kätevä paikka vara-avaimelle eikös... Taulun alla on lipasto jonka päälle ostin sen ison kulhonkin ettei Anni hyppisi täppäilemään taululla roikkuvia koruja. Jossain välissä on kuitenkin avaimet näyttäneet maistuvan tai tarkemmin ottaen avaimille tarkoitettu pussi. Pitää ehkä vaihtaa pussia kun joskus avaimet toimistolle palautetaan. ;)

7 kommenttia:

 1. Myyrä :-D Prinsessamyyrä se on tuossa tyynykasan päällä. Ihana pikku terroristi ♥

  VastaaPoista
 2. Vielä edellisen kirjoituksessa alkaneeseen keskusteluun: en tiedä onko Bucacatissa erityistä makua, olen heittänyt tuoteselosteen pois. Joskus yritän nuuhkia putkiloa, jos se haisisi esim. tonnikalalta, kun olen itsekin miettinyt, oliko tässä joku aromi, mutta en ole havainnut erityistä tuoksua. Kissat eivät minusta inhoa tahnaa vaan sitä, että suuhun tungetaan hammasharja.

  VastaaPoista
 3. Joo, siis ongelma on pitkälti se ettei Anni tykkää yhtään kun suuta ronkitaan, siksi tahnan pitäisi melkein olla hyvän makuinen jotta homma edes jotenkin onnistuisi.

  En ole kyllä yhtään muistanut katsoa koko tahnaa kaupasta...pitää varmaan laittaa kauppalappuun, että muistas.

  VastaaPoista
 4. Mikä onkaan viehätys noissa muovipusseissa kissoilla?! Meillä Huugo on heti kimpussa, jos näkyy hedelmä- tms. pussi jossain ja siitä sitten näritään kulmat. Hilla-neiti taas ei ymmärrä mitään niiden(kään) suhteen.. :D

  VastaaPoista
 5. Pureminen on meillä ihan uutta. Yleensä pusseihin tungetaan sisälle tai kuopsutetaan jotta niihin pääsisi sisälle. Tuo on kuitenkin pieni minigrippi, ei sinne mahdu kun tassu. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.